zondag 9 oktober 2011

Murter, di 4/10 - vrij 7/10 deel 1

Koen stelt voor ons richting Murter te begeven, de perfecte locatie voor een bezoek aan de Kornati eilanden en een bezoek aan Krka national park. 



We zijn maar net een half uurtje onderweg als Koen weer eens 2 lifters meeneemt richting zuiden. Zij is een toekomstige lerares op weg naar BosniĆ«, hij studeert Tibetologie ???!!!! en ziet het even niet meer zitten, ... 6 maanden op reis dan maar, kwestie van uit te zoeken wat hij nu echt wil. Vriendelijk, beleefd en dankbaar voor de lift van toch wel zo'n 300 km. 


Helaas blijkt de door ons uitgezochte camping in de Asci gids nog maar 1 dagje open. We zijn dus genoodzaakt iets anders te zoeken. Iets verderop vinden we camping Betina, prachtig qua lokatie, echter iets minder qua sanitair. Het uitzicht maakt veel goed en we hebben een goeie reden om onze eigen douche in de mobilhome uit te testen. Geniet van het uitzicht:



Wat dacht je van dit uitzicht tijdens ontbijt?


Aj Moe Kakn Moej Kakn, Koen in actie (ziet ie d'er nie gelukkig uit?)


 

Koen kon het zich niet laten om tijdens een onoplettend moment van mijnen twege mijn camera te "misbruiken" om het resultaat van zijn ochtendritueel te vereeuwigen. WAARSCHUWING! DE VOLGENDE FOTO IS NIET GESCHIKT VOOR GEVOELIGE KIJKERS!

censored.jpg



Sorry, echt niet voor publicatie vatbaar, foto kan mits gegronde redevoering op verzoek verkregen worden ( koen.nath@gmail.com). Wordt vervolgd ...





Geen opmerkingen:

Een reactie posten